fbpx

Gua Sha Firming

Vores Signatur Gua Sha Firming behandling er motion til dine ansigtsmuskler, lymfesystem og bindevæv.

Gua Sha sten har altid været populære og de har taget skønhedsverdenen med storm. De har en imponerende fortid fra Asien, hvor de har været brugt i den holistiske sundhed med stor succes.

Gua Sha Firming har følgende egenskaber:

– Lavet af bian sten.
– Reducerer spændinger.
– Øger elasticiteten i huden.
– Drænere lymfe og affaldsstoffer som kan være skyld i hævelser og ubalancer på huden.

Gua Sha sten findes i talrige former og i forskellige slags materialer både til ansigtet og til kroppen.

Vores Gua Sha Firming har 3 forskellige strukturer. En glat struktur, en stor takkefunktion og en lille takkefunktion. Ligeledes har den en buet glat side og en vandret glat side. De har hver især en egenskab og funktion i vores Signatur Gua Sha Firming behandling.

Som mange af jer ved, er jeg udover kosmetolog og makeup-artist også uddannet Face Yoga underviser. Dette får du glæde af, når du køber Gua Sha Firming. Jeg har lavet en Signatur Gua Sha Firming behandling, som helt enkelt kombinerer Gua Sha teknikker med udvalgte Face Yoga øvelser. De er begge to stærke komponenter, når vi arbejder på øget fasthed og toning af huden.

Du modtager en videoguide med en adgangskode, så du kan træne teknikkerne indtil de sidder fast og så meget du vil.  Videoen er tiltænkt som en guide og ikke, at du nødvendigvis skal lave det fulde program på 18 minutter hver gang for at se resultater. Hvis du er helt nybegynder vil jeg anbefale, at du starter med videoguiden, og når du har teknikken i hænderne, kan du lave dit eget program som passer til din huds behov, samt den tid du har til rådighed.

Formålet bag denne videoguide om brugen af vores Gua Sha Firming er, at der sikres et korrekt brug af vores produkter. Vigtigst af alt, at du får det mest optimale resultat, og har den rigtige information om lige netop vores Gua Sha Firming, inden du går i gang.

Virker det?

Ja bestemt. Men KUN hvis du laver øvelserne korrekt og regelmæssigt. Ligesom med alt andet træning gælder samme indsats her.
Øvelse gør mester og vedholdenhed giver resultater.

Hvad kan du forvente?

Du vil opleve en øget fasthed i huden. Dine linjer kan reduceres i dybden.  Du vil også opleve en mental lethed i ansigtet med en afbalanceret ansigtsmimik.

Tid

Tiden du skal investere i dig selv.

Du kan forvente et resultat ret hurtigt. De første 4 uger anbefaler jeg, at lave det fulde program på 18 min. 4 gange om ugen.
Herefter kan du nedtone det til 2-3 gange om ugen i ca. 10 min.

OBS!

Ligesom med andre massageformer skal du sikre dig, at denne behandling er god for dig.

Er du gravid, tager blodfortyndende medicin, eller har problemer med hjertet, skal du altid rådføre dig med din læge først.

Hvis du har rosacea, acne, reaktiv eller solskoldet hud må du ikke lave Signatur Gua Sha Firming behandlingen.

Need another language ? »