fbpx

Face Massage Cupping

Face Massage Cupping 

  • Stimulerer blodcirkulationen som fremmer en sund hud idet at cellerne får mere blod og ilt.
  • Stimulerer cellerne i bindevævet til at danne kollagen, som giver en let opstrammende effekt på huden.
  • Lindrer spændinger.

Vores massage redskaber henvender sig til dig som i forvejen går op i hudpleje og har en hudplejerutine med gode produkter, men ønsker at supplere med noget som en serum eller maske ikke kan. Det er også for dig som gerne vil det naturlige og bruger minimalt med produkter, men ønsker at forkæle dig selv, og samtidig få en let naturlig opstrammende effekt af huden.

Face Massage Cupping er rigtig god til at stimulere bindevævet og blodcirkulationen. Når bindevævet kommer under spænding og vi strækker på det, så bliver det stærkere og cellerne i bindevævet bliver stimuleret til at danne kollagen, som primært er det bindevævet er bygget op af.

Fremgangsmåde: Jeg har lavet en visuel brugervejledning som viser dig hvordan du skal bruge vores Face Cuppings. Denne videoguide medfølger via link når du køber vores produkt.
Formålet bag disse visuelle videoguides om brugen af vores Face Massage Cuppings er, at der sikres et korrekt brug af vores produkter. Vigtigst af alt at du får det mest optimale resultat, og har den rigtige information om vores Face Massage Cuppings inden du går i gang.

Når du udfører Face cupping skal du bruge en god ansigtsolie, så cuppen glidningsfrit og i konstant bevægelse kan stryge henover huden.

Vi anbefaler at lave Face Cupping 1-2 gange om ugen og kombiner det gerne med eks. Gua Sha sten som er god til at stimulere lymfesystemet. Vi anbefaler ikke cupping til at lave nedadgående bevægelser med, da det trækker for meget ned ad i huden og det ønsker vi ikke. Brug istedet en Gua Sha sten eller dine hænder til at drænere lymfesystemet som altid foregår med udadgående og nedadgående lette strygninger.

Sættet består af to størrelser som gør at du kan arbejde på større og mindre områder.

Vi kan rigtig godt lide massage redskaber til ansigtet, da de kan noget som hudpleje ikke kan og kombinationen af de to mener vi, er det optimale når du gerne vil have en bedre hudtone. Der er mange muligheder på markedet at vælge imellem og det vigtigste er, at du vælger det, som du mener giver mening for dig, og at du kan se dig selv gøre det regelmæssigt og du sikre dig at udføre teknikkerne korrekt.

OBS!

Ligesom med andre massageformer skal du sikre dig, at denne massageform er god for dig.

Er du gravid, tager blodfortyndende medicin, eller har problemer med hjertet, skal du altid rådføre dig med din læge først.

Hvis du har rosacea, acne, reaktiv eller solskoldet hud må du ikke lave Face Cupping.

Need another language ? »