fbpx

Reusable Cleansing Pads

Disse mikrofibersvampe er hurtigt blevet et hit.

Resauble Cleansing Pads er genanvendelige mikrofibersvampe, som sørger for, at din renserutine bliver opgraderet på effektivitet, komfort og med bæredygtighed i fokus.

De er skånsomme mod huden og løfter let make-up, skidt og snavs af huden, så den er klar til påføring af dine efterfølgende hudplejeprodukter. Hvis man gerne vil reducere, eller undlade sit forbrug af vatrondeller kan de også bruges til toner/tonic.

Vi anbefaler at vaskes dem inden du tager dem i brug, da du først herefter vil kunne opleve den fulde effekt, af deres blødhed og fleksibilitet.

De kan bruges med et hvilket som helst renseprodukt, toner eller skintonic. De skal vædes i vand og herefter vrides, inden du foretager din afrensning.

De vaskes efter brug på 60 grader og der er ingen unødvendig emballage omkring produktet.

Slippen med vaskeanvisningen kan bruges til at hænge svampen til tørre, hvis man ikke bruger denne funktion, kan den klippes af.

Du kan sammensætte dit sæt med det antal, som giver mening for dig og afhængig af, hvor ofte du vil vaske dine pads i vaskemaskinen.

De kan købes enkeltvis til 48 kr,  men vi har også lavet et sæt med 7 stk. til 299 kr. Når du køber sættet, følger der en vaskepose, samt en lækker opbevaringspose med, som du kan opbevare Reusable Cleansing Pads i efter vask.

Rengøring

Efter brug skyller du dem igennem med koldt vand og hænger dem til tørre. Når de er tørre, kan du ligge dem i en vaskepose, så de er klar til vask og ikke fylder på eks. tørrestativet.

Rondellerne kan vaskes på op til 60 grader hvilket gør dem særdeles hygiejne venlige. De skal vaskes i en vaskepose, og gerne sammen med andet hvidt tøj, da det vil skåne mikrofiber afrensningssvampene og miljøet mest muligt.
Vi anbefaler parfumefri vaskepulver og ingen skyllemiddel.

Need another language ? »