fbpx

Reusable Cleansing Pads

Resauble Cleansing Pads er genanvendelige mikrofiber afrensningssvampe, som sørger for, at din renserutine bliver opgraderet på effektivitet, komfort og med bæredygtighed i fokus.

De løfter make-up, skidt og snavs af huden og efterlader den helt ren, og klar til påføring af dine efterfølgende hudplejeprodukter.

De kan bruges med et hvilket som helst renseprodukt, toner eller skintonic. De skal vædes i vand og herefter vrides, inden du foretager din afrensning.

Du kan sammensætte dit sæt med det antal, som du føler giver mening for dig og afhængig af, hvor ofte du vil vaske dine pads i vaskemaskinen.

De kan købes enkeltvis til 48 kr,  men vi har også lavet et sæt med 7 stk. til 299 kr. Når du køber sættet, følger der en lækker opbevaringspose med, som du kan opbevare Reusable Cleansing Pads i efter vask.

Rengøring

Efter brug skyller du dem igennem med koldt vand og hænger dem til tørre. Når de er tørre, kan du ligge dem i en vaskepose, så de er klar til vask og ikke fylder på eks. tørrestativet.

Rondellerne kan vaskes på op til 60 grader hvilket gør dem særdeles hygiejne venlige. De skal vaskes i en vaskepose, og gerne sammen med andet hvidt tøj, da det vil skåne mikrofiber afrensningssvampene og miljøet mest muligt.
Vi anbefaler parfumefri vaskepulver og ingen skyllemiddel.